جواد لاریجانی و کواکبیان در نشستی با موضوع رسانه -2
لاریجانی: با موفقیت کودتای موسوی اسلامیت نظام از بین میرفت
خبرگزاری فارس: دبیر کمیسیون حقوق بشر قوه قضائیه گفت: اگر کودتای موسوی موفق میشد نه تنها اسلامیت نظام از بین میرفت بلکه امنیت ملی و دموکراسی هم از بین رفته بود.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمدجواد لاریجانی دبیر کمیسیون حقوق بشر قوه قضاییه و مصطفی کواکبیان نماینده مردم سمنان در مجلس شواری اسلامی عصر امروز پنجشنبه در نشستی با موضوع رسانه حضور پیدا کردند که جواد لاریجانی در این نشست گفت: آنچه که امروز باید در امر رسانه به آن توجه شود شامل دو محور میشود.
وی افزود: اول اینکه ما با وضعیت جدید رسانه و جایگاه آن با مسئلهای به نام مرز مَجازها مواجه هستیم و دوم ماهیت قدرت است که در دهههای گذشته جابهجاییهایی در آن صورت گرفته است و رسانهها را باید بر اساس این دو شاخصه ارزیابی کرد.
لاریجانی ادامه داد: از لحاظ اصول رسانه چه دولتی و چه غیر دولتی آنها باید ...
در چارچوب شرع، قانون و اخلاق عمل کنند. وی خاطرنشان کرد: مقدمات انتخابات اخیر ریاست جمهوری تا مرحلهای بود که میرحسین موسوی ساعت 11 شب خود را رئیس جمهور دانسته و مردم را به خیابانها کشانده است و این موضوع در واقع کودتا و خروج علیه نظام بود. دبیر کمیسیون حقوق بشر قوه قضاییه ادامه داد: وقتی کاندیدایی از ذیل نظام خارج میشود و میرحسین موسوی و جناح اصلاح طلب سه چارچوب شرع، قانون و اخلاق را رد میکنند به نظر بنده خطری بزرگ از نظام رد شده است. لاریجانی اضافه کرد: اگر کودتای موسوی موفق میشد نه تنها اسلامیت نظام از بین میرفت بلکه امنیت ملی و دموکراسی هم از بین رفته بود بلکه در حالی است که اگر تیزهوشی رهبر معظم انقلاب نبود حتما ما همه این مسائل را از دست داده بودیم.
وی در ادامه با اشاره به تهمتهای زده شده از سوی رسانههای اصلاح طلب به نظام اظهار داشت: چه تهمتها به دستاوردهای نظام به اسم اینکه کسی فکر کرده در انتخابات تقلب شده زده نشد، چه میشد اگر موسوی و خاتمی اعلام میکردند که تقلب شده ولی شرعا و قانونا این انتخابات را قبول میکردند.
لاریجانی با بیان اینکه نظام شمشیر کشیدن را قبول نمیکند، تاکید کرد: این چیزهایی که به اسم سبز بیرون آمده همه شرعا و قانونا خلاف است.
وی افزود: اصطلاحاتی به نام خودجوش، نیمجوش و یا وسطجوش نمیتواند کسی را از قانون منفک کند لذا هر کسی قصد دارد که تشکلی سیاسی راهاندازی کند باید مجوز بگیرد.
دبیر کمیسیون حقوق بشر قوه قضاییه با اشاره به بخشی از سخنان کواکبیان که گفته بود برخی رسانهها ساعت 9 شب رسما اعلام کردند که احمدینژاد رئیس جمهور شده است، گفت: رسانه وظیفه دارد گمانهزنی کند ولی وقتی کاندیدایی اعلام پیروزی کرده و از مردم بخواهد که در خیابانها از وی حمایت کنند این موضوع در واقع مورد انتقاد بنده است. لاریجانی ادامه داد: کودتا لغت عجیبی نیست، کودتا به معنای این است که گروهی در راستای نظام حرکت میکنند ولی یک دفعه جلوی نظام میایستند.
وی با اشاره به این سخن کواکبیان که گفته بود، انتخابات افغانستان را مشاهده کنید تازه این روزها پس از مدتهای طولانی جواب انتخابات را اعلام میکنند، تصریح کرد: حد ما حد افغانستان نیست ما باید انتخاباتمان را با ژاپن و آمریکا مقایسه کنیم نه با افغانستان چرا که این کشور نخستین انتخابات خود را برگزار کرده این در حالی است که ما از ابتدای انقلاب تا کنون بیش از 30 انتخابات برگزار کردهایم.
دبیر کمیسیون حقوق بشر قوه قضاییه گفت: در مطبوعات وابسته به جناح اصلاح طلب امروزه حجم وسیعی از مطالبی مشاهده میشود که تبلیغات سکولار در آن به چشم میخورد و این نوع تبلیغات، تبلیغاتی هستند که خلاف قانون، شرع و اخلاق هستند.
لاریجانی با اشاره به اینکه بنده نگفتهام موسوی شبیه رجوی است، گفت: بنده گفته بودم که ادبیات موسوی در بیانیههایی که منتشر میکند شبیه ادبیات مسعود رجوی است.
وی با اشاره به انتقاد موسوی از پخش اعترافات متهمان حوادث اخیر نیز تاکید کرد: موسوی باید ژستی بگیرد که به او بیاید چرا که موسوی از پخش اعترافات ایراد نگرفته بلکه از مطالب مطرح شده ایراد گرفته است، البته ما میدانیم که در زمان نخست وزیری وی چه تعداد اعتراف از تلویزیون پخش شده است در نتیجه مشکل، سخنان معترفان بود. دبیر کمیسیون حقوق بشر قوه قضاییه در پایان اظهار داشت: در زمان نخست وزیری موسوی که چند نفر کشته شدند چرا موسوی فریاد نکشید که امروز فریاد میکشد؛ جناح اصلاح طلب اصلا تجربه دموکراسی ندارد./خبرگزاری فارس
لینک ثابتنظرات شما ()