رحیم زاده: 110 روستای شهرستان نهبندان توسط 3 تانکر آبرسانی می شود.
نماینده مردم شهرستان های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و تعدادی از مسئولان از روستاهای شهرستان نهبندان بازدید کردند.صابری در بازدید از چند روستای بخش شوسف بیکاری را از دغدغه های مسئولان دانست و از جوانان خواست با شرکت در کلاس های فنی و حرفه ای حرفه های مختلف را فرا بگیرند و از وام های اشتغال زایی استفاده کنند.
وی گفت: هیچ تبعیضی بین مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی وجود ندارد و ملاک جمعیت و معیارهایی است که از سوی دولت ابلاغ می شود.به گفته وی، با اجرای دو بانده شدن محور نهبندان- بیرجند و راه آهن زاهدان- بیرجند و غیره در شهرستان اشتغال زایی ایجاد خواهد شد. ...
فرماندار نهبندان هم با اشاره به این که در سال جاری از محل طرح توسعه نهبندان 6 میلیارد ریال اعتبار برای اشتغال هزینه خواهد شد، افزود: وجود معادن غنی برای این شهرستان یک مزیت است.
وی خاطر نشان کرد: اگر براساس جمعیت نهبندان اعتبار به این شهرستان اختصاص یابد کمتر از 10 درصد اعتبارات استانی را شامل می شود. در صورتی که با اعتبارات طرح توسعه این میزان به 16 درصد رسیده است.
وی با بیان این که در سال جاری بالغ بر 40 میلیارد ریال در بخش راه هزینه خواهد شد، افزود: برخورداری از راه مناسب مشکلات عدیده روستاییان را حل می کند.وی درخصوص مشکل آب روستاییان گفت: با ایجاد مجتمع های آب رسانی به تدریج مشکل روستاهای منطقه به طور کلی برطرف خواهد شد.در این مراسم مشکلات مردم اعم از احداث جاده، مسجد، تامین آب شرب، خانه بهداشت، سالن ورزشی، مسکن جوانان و آنتن دهی نامطلوب تلفن همراه و صدا و سیما مطرح و بر رفع آن تاکید شد.به گفته وی هم اکنون 110 روستا در نهبندان با سه دستگاه تانکر آبرسانی می شود.صابری همچنین در بازدید از چند روستای دیگر شهرستان نهبندان درخصوص طرح های هادی روستایی گفت: با پی گیری هایی که با رئیس بنیاد مسکن کشور صورت گرفت امیدواریم در سال جاری اعتبارات بیشتری درخصوص طرح های هادی روستاهای شهرستان های نهبندان و سربیشه تخصیص یابد.فرماندار نهبندان هم اعتبارات این شهرستان در سال جاری را حدود 120 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: یک سوم این اعتبار در بخش راه هزینه خواهد شد. پورسلطانی افزود: دولت 50 درصد هزینه احداث مساجد را تعهد کرده و اگر در منطقه ای نیاز به ایجاد مسجد باشد از طریق اداره اوقاف و امور خیریه این اعتبار تخصیص خواهد یافت.به گفته وی 6 درصد اعتبارات هر شهرستان برای اجرای طرح های هادی تخصیص یافته و هزینه خواهد شد.
وی با بیان این که برای لایروبی قنات ها 70 درصد اعتبار را دولت در اختیار مالکان قرار می دهد، افزود: بقیه اعتبار مورد نیاز را خود مالکان باید تامین کنند.در این مراسم نمایندگان روستاهای گونه، جوش و جوشند نیز خواستار تسریع در آبرسانی، رفع نقاط حادثه خیز، احداث بند خاکی، رفع مشکل آنتن دهی تلفن همراه و غیره شدند./ر.خراسان