» . |
پیغام مدیر : م. ر. الف
خدایا چنان کن که سرانجام کار تو خوشنود باشی وما رستگار .
اخبار ایران
اخبار ورزشی
خلاصه روزنامه ها
عکس های اتفاقی
گزارش های اجتماعی
اخبار روستای پهنا یی
اخبار سده (آرین شهر )
اخبار شهرستان سربیشه
اخبار شهرستان درمـــیان
اخبار شهرستان بشرویه
اخبار شهر خوسف
اخبار شهر زهان
اخبار شـــــــــــهر اسفدن
اخبار شــــــــــهر شوسف
اخبار شـــــــهرستان قاین
اخبار شهرستان حاجی آبادزیرکوه
اخبار شهرستان نهبندان
اخبار شهرستان فردوس
اخبار شهرستان سرایان
اخبار شهرستان بیرجند
اخبار شهرستان خضری (نیمبلوک)
اخـــباراســتان
مســئولین استانی و شهرستانی
فن آوری اطلاعات
مطالب مذهــــــبی
مـــــــــناسبت ها
گزارشهای بهداشتی
حوادث گوناگون در گوشه وکنار جهان
آرشیو گذشته اخبا ر بین المللی
آرشیو گذشته شـــهرستان قـــاینات
آرشیو گذشته ایران و استان خراسان جنوبی
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -1
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -2
گزارش فعالیتهای نماینده قاینات حاج آقا قـــربانی
با این دامنه راحت با قاین نیوز ارتباط برقرار کنید
اخبار بین المللی
خبرگزاریهای داخلی
ارتباط با مدیر قاین نیوز
اخبار شهر مود
اخبار شهر اسدیه
برای جستجو در همین صفحه وبلاگ واژه کلیدی مورد نظرتان را وارد کنید :
بازدید امروز: 191 نفر
بازدید دیروز: 531 نفر
کل بازدید: 831449 نفر
رئیس جمهور با اعلام 2 دستاورد بزرگ در صنعت هسته ای کشور خبر داد:
فرآیند تولید سوخت هسته ای در ایران تکمیل شد
بهروزی
جنجال آفرینی رسانه ها و مقام های غربی درباره پیشرفت جدید هسته ای ایران
بهروزی -در سومین جشن روز ملی فناوری هسته ای که روز پنج شنبه گذشته (20 فروردین ماه) در مجتمع تولید آلیاژهای نوین در اصفهان برگزار شد و بازتابی جهانی داشت، غلامرضا آقازاده، رئیس سازمان انرژی اتمی از تکمیل فرآیند تولید سوخت هسته ای در ایران خبر داد. آقازاده با اعلام نصب 7 هزار سانتریفیوژ در نطنز تصریح کرد: پژوهشگران سازمان انرژی اتمی ایران وارد مرحله جدیدی از دستیابی به دانش فنی مربوط به غنی سازی اورانیوم شده اند که از پیشرفت بی نظیر ایران همگام با فناوری روز دنیا حکایت دارد. رئیس سازمان انرژی اتمی در این باره از توانایی ایران در تولید ماشین هایی (سانتریفیوژ) با SW 5 تا 6 برابر خبر داد و در عین حال اعلام جزئیات را به آینده موکول کرد. وی همچنین با اشاره به آزمایش سانتریفیوژهای جدید با ظرفیت بالا در تاسیسات نطنز اظهار کرد ...
که این تاسیسات سالانه سوخت معادل 2 هزار و 500 مگاوات برق هسته ای را تامین خواهد کرد. دکتر محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور نیز در این مراسم با بیان این که ما امروز شاهد 2 دستاورد بزرگ در صنعت هسته ای کشورمان هستیم، گفت: دستاورد اول بسته بندی سوخت و آماده کردن سوخت برای قرار گرفتن در راکتورها و دستاورد دوم آزمایش 2 نوع سانتریفیوژ جدید با ظرفیت چند برابر سانتریفیوژهای موجود است. همچنین با حضور دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان در کارخانه تولید سوخت هسته ای اصفهان، آخرین حلقه چرخه سوخت هسته ای کشور کامل شد.
احمدی نژاد: 2 نوع سانتریفیوژ جدید با ظرفیت چند برابر سانتریفیوژهای موجود آزمایش شد
ایسنا گزارش داد: دکتر محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور نیز در جشن ملی فناوری هسته ای که در UCF اصفهان برگزار شد، گفت: ما امروز شاهد2 دستاورد بزرگ در صنعت هسته ای کشورمان هستیم.رئیس جمهور در این مراسم دستاورد اول را بسته بندی سوخت و آماده کردن سوخت برای قرار گرفتن در راکتورها عنوان و دستاورد دوم را آزمایش 2 نوع سانتریفیوژ جدید با ظرفیت چند برابر سانتریفیوژهای موجود عنوان کرد.وی افزود: این دستاوردها به صورت کامل حاصل تلاش، نوآوری و سازندگی دانشمندان و جوانان عزیز ایران زمین است.وی در بخش دیگری از سخنانش به بسته پیشنهادی ایران و پیشنهاد جدید 1+5 برای آغاز دیپلماسی مستقیم با کشورمان پرداخت. رئیس جمهور همچنین از آمادگی ایران برای مشارکت فعال در مدیریت خلع سلاح جهانی خبر داد.
آقازاده: 7 هزار سانتریفیوژ در نطنز نصب شده است
همچنین واحد مرکزی خبر گزارش داد: رئیس سازمان انرژی اتمی از تکمیل فرآیند تولید سوخت هسته ای در ایران خبر داد. غلامرضا آقازاده در مراسم بزرگداشت سومین سالروز جشن ملی فناوری هسته ای از نصب 7 هزار سانتریفیوژ در نطنز خبر داد.آقازاده در این مراسم با اشاره به مراحل مختلف چرخه سوخت هسته ای افزود: نخستین گام در مسیر تکمیل چرخه سوخت هسته ای اکتشاف و استخراج سنگ معدن اورانیوم است که در این زمینه برنامه ریزی مناسبی انجام شده است.وی گفت: نخستین مرحله تولید کیک زرد در منطقه بندرعباس آغاز شده که بر اساس برنامه 5 ساله آینده تولید در منطقه ساغند یزد نیز آغاز می شود.آقازاده افزود: اکنون حجم زیادی از عملیات اکتشاف در دستور کار سازمان انرژی هسته ای است.وی تبدیل کیک زرد را به فرآورده های گوناگون دومین مرحله چرخه سوخت هسته ای دانست و گفت: این طرح در قالب فعالیت کارخانه فرآوری اورانیوم یو سی اف اصفهان اجرا می شود.آقازاده با بیان این که این مجتمع اکنون با ظرفیت 280 تن یو اف 6 و 11 تن اکسید اورانیوم و 10 تن اورانیوم فلزی به فعالیت خود ادامه می دهد گفت: این ظرفیت بر اساس برنامه 5 ساله آینده به حدود هزار تن می رسد.وی غنی سازی اورانیوم را مرحله سوم چرخه سوخت هسته ای عنوان کرد و افزود: این طرح عظیم و پیچیده در نطنز به سرانجام رسیده و تاکنون حدود 7 هزار ماشین نصب شده است و در برنامه 5 ساله به 50 هزار دستگاه می رسد.
تولید سانتریفیوژهایی با استبیلیتی 5 تا 6 برابر ماشین های قبلی
آقازاده گفت: پژوهشگران سازمان انرژی اتمی ایران وارد مرحله جدیدی از دستیابی به دانش فنی مربوط به غنی سازی اورانیوم شده اند که از پیشرفت بی نظیر ایران همگام با فناوری روز دنیا حکایت دارد.وی از توانایی ایران در تولید ماشین هایی با اس دبلیوی 5 تا 6 خبر داد و گفت: جزئیات این خبر در آینده اعلام می شود.همچنین به گزارش ایرنا، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از طراحی و ساخت ماشین هایی با استبلیتی 5 تا 6 برابر ماشین های قبلی خبر داد و اظهار داشت: جزئیات این موفقیت در آینده اعلام می شود.
برنامه 5 ساله برای تولید سوخت معادل 2 هزار و 500 مگاوات برق هسته ای در نطنز
به گزارش واحد مرکزی خبر، آقازاده همچنین گفت: بر پایه برنامه 5 ساله توسعه آینده سوخت معادل 2 هزار و 500 مگاوات برق هسته ای از محل تولیدات مجتمع غنی سازی اورانیوم نطنز تامین می شود.وی فعالیت های مرکز تولیدات آلیاژی نوین و مجتمع سوخت راکتورهای اتمی ایران را مرحله چهارم این چرخه دانست و گفت: با استفاده از دانش به کار گرفته شده در این مرحله که امروز شاهد بهره برداری از آن هستیم بسته های سوخت مورد نیاز نیروگاه های اتمی ایران تامین می شود.آقازاده افزود: قادریم با اجرای برخی تغییرات تجهیزاتی تولید، مقاطع آلیاژی خانواده زیرکنیوم، تیتانیوم و آلومینیوم و محصولات جانبی مانند کلریدمنیزیم با خلوص 99 و 9 دهم درصد با فرم خاص، اکسیدزیرکنیوم با گریدهای تجاری و هسته ای و اکسید هافینیوم را تولید کنیم.رئیس سازمان انرژی هسته ای گفت: برای دستیابی به این توانایی ها راه دشوار و پیچیده ای طی شده و اینک دانش فنی تولید محصولات زیرکنیوم مجتمع سوخت هسته ای همچون نگینی در کنار دیگر دستاوردهای این صنعت عظیم جای گرفته است.وی با اشاره به فعالیت کارخانه های تولید قرص، میله و مجتمع سوخت و کارخانه اف ام پی گفت: این مرحله آخرین و حساس ترین حلقه مربوط به چرخه سوخت هسته ای است که در این بخش تولید انواع مجتمع های سوخت مورد نیاز راکتورهای تحقیقاتی و نیروگاه های تولید برق هسته ای در کنار فعالیت های کارخانه یوسی اف در دستورکار قرار گرفته است.
کارخانه اف ام پی سالانه 10 تن سوخت طبیعی و 30 تن سوخت غنی شده تولید می کند
آقازاده افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده کارخانه اف ام پی سالانه قادر است 10 تن سوخت طبیعی برای به کارگیری در راکتور تحقیقاتی آب سنگین 40 مگاواتی اراک، 30 تن سوخت غنی شده با غنای حداکثر 5 درصد برای استفاده در راکتورهای هسته ای آب سبک تحت فشار از قبیل نیروگاه 30 مگاواتی دارخوین و نیروگاه های قدرت دیگر تولید کند.وی گفت: همچنین این کارخانه قابلیت افزایش ظرفیت را برای تولید سوخت مورد نیاز 2 هزار و 360 مگاوات برق هسته ای که باید در برنامه 5 ساله توسعه آینده تامین شود، دارد.رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در ادامه سخنرانی خود با برشمردن برنامه های آینده این سازمان از احداث 5 هزار مگاوات نیروگاه هسته ای در برنامه پنجم توسعه خبر داد.رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: در این مورد پیش بینی می شود که علاوه بر راه اندازی واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر، احداث نیروگاه بومی 360 مگاواتی دارخوین و احداث 5 هزار مگاوات نیروگاه هسته ای در برنامه پنجم توسعه در دستورکار قرار گرفته است.آقازاده گفت: ادامه این روند در برنامه های ششم و هفتم توسعه کشور تا افق 1404 نیروگاه های هسته ای توان تامین حدود 10 درصد نیاز کشور به انرژی الکتریکی را با استفاده از حداکثر توان داخلی کشور داشته باشد.
سعیدی: ایران پروژه چرخه سوخت هسته ای را به طور کامل در اختیار گرفت
در همین حال معاون امور برنامه ریزی و بین الملل سازمان انرژی اتمی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: بهره برداری امروز مشخص کرد نهایت غنی سازی ایران تولید قرص و میله های سوخت برای راکتور اتمی چه از نوع تحقیقاتی و چه برای تولید برق خواهد بود.سعیدی اظهار کرد: فرآیند پایانی چرخه سوخت هسته ای امروز مورد بهره برداری قرار گرفت. جمهوری اسلامی ایران با افتتاح این پروژه چرخه سوخت هسته ای را به طور کامل در اختیار گرفته است.وی در پاسخ به این سوال که واکنش ها را به این پیشرفت ها چگونه ارزیابی می کنید گفت: قطعا این پیشرفت به نفع مردم ایران است و مهم تر از همه نگرانی های غرب را نسبت به برنامه هسته ای ایران رفع می کند و می توانند مطمئن باشند که هدف برنامه هسته ای ایران امروز به خوبی روشن است مبنی بر این که می خواهیم آن چه غنی سازی می کنیم در فرآیند راکتورهای اتمی به عنوان سوخت استفاده کنیم.
آمریکا: نسبت به پیشرفت هسته ای ایران تردید داریم
در همین حال، در نخستین واکنش ها به پیشرفت های هسته ای جدید ایران آمریکا در مورد این پیشرفت های هسته ای جدید ابراز تردید کرد. به گزارش مهر، رابرت وودز سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در نشست خبری خود در مورد این خبر که ایران 7 هزار دستگاه سانتریفیوژ در اختیار دارد، گفت: مطمئنا این موضوع را با تردید می توان در نظر گرفت.به گزارش یک پایگاه اینترنتی وابسته به آمریکا، هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا هم در پاسخ به پرسشی درباره نصب 7 هزار سانتریفیوژ در نطنز، گفت: ما نمی دانیم چه چیزی را باید درباره برنامه هسته ای ایران باور کنیم. ما تا حالا ادعاها و ارزیابی های مختلفی را طی سال های اخیر شنیده ایم.وی مدعی شد که میان آن چه آژانس حدود 7 هفته قبل مطرح کرد و آن چه اکنون ایرانی ها می گویند شکاف بزرگی وجود دارد.
واکنش انگلیس و فرانسه
به گزارش واحد مرکزی خبر دیوید میلی بند، وزیر خارجه انگلیس نیز در واکنش به اعلام پیشرفت جدید هسته ای ایران در مصاحبه با شبکه بی بی سی عربی تاکید کرد که برنامه هسته ای ایران خطری واقعی است.سخنگوی وزارت خارجه فرانسه هم در واکنش به اعلام پیشرفت چشمگیر برنامه هسته ای ایران ابراز نگرانی و سردرگمی کرد.به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، اریک شوالیه گفت: این ها بیانیه های اعلام پیشرفت های هسته ای نگران کننده ای هستند. ما باید درستی این ارقام را بررسی کنیم... و برای این منظور منتظر آژانس بین المللی انرژی اتمی خواهیم بود.
بازتاب رسانه ای پیشرفت هسته ای ایران
هم زمان در سطح رسانه های جهان، خبرگزاری فرانسه در گزارشی با عنوان «ایران پیشرفت های هسته ای را در بوق و کرنا کرد» نوشت: احمدی نژاد یک روز پس از تاکید بر این که تهران هیچ گونه قصدی برای تولید سلاح هسته ای ندارد از آزمایش نسل جدید سانتریفیوژها در تاسیسات غنی سازی اورانیوم نطنز و نیز افتتاح کارخانه تولید سوخت هسته ای خبر داد تا روز ملی هسته ای ایران را گرامی دارد. به گزارش ایسنا، خبرگزاری فرانسه مدعی شد: این پروژه ها که هر 2 در مرکز استان اصفهان واقع شده اند احتمالا باعث نگرانی های جدید در جامعه بین المللی خواهد شد.خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز در گزارشی با عنوان «ایران تاسیسات جدید سوخت هسته ای را افتتاح کرد» نوشت: رئیس جمهور ایران تاسیسات جدید تولید سوخت اورانیوم راکتور هسته ای آب سنگین اراک را افتتاح کرد.شبکه خبری بلومبرگ نیز عنوان «احمدی نژاد اولین کارخانه سوخت هسته ای ایران را افتتاح کرد» را برای گزارش خود برگزید و نوشت: گشایش رسمی این تاسیسات در اصفهان نشان می دهد که این کشور راکتور تحقیقات هسته ای اراک را که شورای امنیت توقفش را خواستار شده به پیش می برد.روزنامه گاردین نیز در گزارشی با عنوان «ایران به تحقق جاه طلبی های هسته ای یک گام نزدیک تر شد» نوشت: محمود احمدی نژاد پیشرفت در 2 جبهه در برنامه هسته ای کشورش را اعلام کرد که کارشناسان غربی گفته اند ایران را به سلاح هسته ای نزدیک تر می کند!همچنین روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی با عنوان «ایران پیشرفت هسته ای را اعلام کرد» نوشت: ایران روز پنج شنبه درست یک روز پس از آن که دولت اوباما جدید ترین گام را برای یافتن راه حل دیپلماتیک این مسئله برداشت، به پیشرفت هسته ای اش مباهات کرد.روزنامه تایمز نیز در گزارشی با عنوان «احمدی نژاد اولین تاسیسات تولید سوخت ایران را افتتاح کرد» نوشت: محمود احمدی نژاد فاتحانه اولین کارخانه تولید سوخت هسته ای ایران را افتتاح کرد و خیزی چشم گیر به سوی جلو در برنامه هسته ای برداشت و بیم ها را در این مورد که ایران ممکن است بیش از هر زمان دیگر به دستیابی به سلاح هسته ای نزدیک باشد افزایش داد!
العربیه: اعلام دستاورد جدید ایران برای آمریکا سنگین است
به گزارش ایرنا، افزون بر این شبکه تلویزیونی العربیه اعلام کرد: اعلام دستاورد جدید هسته ای ایران برای آمریکا سنگین است.العربیه افزود: آمریکا در پیشرفت جدید برنامه هسته ای ایران ابراز تردید و هیلاری کلینتون از اختلاف فراوان در اعلام تعداد دستگاه های گریز از مرکز از سوی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی ابراز تعجب کرد./ر.خراسان
لینک ثابت
نظرات شما ()
..: آخرین ارسال ها :..
13آبان روز دانش اموز مبارک
قاین : مراسم راهپیمایی روزجهانی قدس در شهرستان قاینات
[عناوین آرشیوشده]
کپی برداری از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز میباشد .
All Rights Reserved 2005-2010 © by
Qaennews.parsiblog.com
This Template Designed By Mohammad Bagheri | power ByParsiBlog
wwWw.Theam.TK -
wWw.TMPfa.TK -
wWw.MyBaran.TK