» . |
پیغام مدیر : م. ر. الف
خدایا چنان کن که سرانجام کار تو خوشنود باشی وما رستگار .
اخبار ایران
اخبار ورزشی
خلاصه روزنامه ها
عکس های اتفاقی
گزارش های اجتماعی
اخبار روستای پهنا یی
اخبار سده (آرین شهر )
اخبار شهرستان سربیشه
اخبار شهرستان درمـــیان
اخبار شهرستان بشرویه
اخبار شهر خوسف
اخبار شهر زهان
اخبار شـــــــــــهر اسفدن
اخبار شــــــــــهر شوسف
اخبار شـــــــهرستان قاین
اخبار شهرستان حاجی آبادزیرکوه
اخبار شهرستان نهبندان
اخبار شهرستان فردوس
اخبار شهرستان سرایان
اخبار شهرستان بیرجند
اخبار شهرستان خضری (نیمبلوک)
اخـــباراســتان
مســئولین استانی و شهرستانی
فن آوری اطلاعات
مطالب مذهــــــبی
مـــــــــناسبت ها
گزارشهای بهداشتی
حوادث گوناگون در گوشه وکنار جهان
آرشیو گذشته اخبا ر بین المللی
آرشیو گذشته شـــهرستان قـــاینات
آرشیو گذشته ایران و استان خراسان جنوبی
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -1
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -2
گزارش فعالیتهای نماینده قاینات حاج آقا قـــربانی
با این دامنه راحت با قاین نیوز ارتباط برقرار کنید
اخبار بین المللی
خبرگزاریهای داخلی
ارتباط با مدیر قاین نیوز
اخبار شهر مود
اخبار شهر اسدیه
برای جستجو در همین صفحه وبلاگ واژه کلیدی مورد نظرتان را وارد کنید :
بازدید امروز: 32 نفر
بازدید دیروز: 323 نفر
کل بازدید: 831613 نفر
نمایندگان مجلس دولت را ملزم به تجدیدنظر در روابط تجاری با کشورهای حامی تروریسم کردند
بهروزی- سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی کشور در اولین نشست خبری خود در سال 1388 با بیان این که موضوع شرارت و فعالیت های تروریستی به جز در منطقه مرزی سیستان و بلوچستان در مناطق دیگر کشور به صفر رسیده است، اعلام کرد: مبارزه با تروریست ها در شرق کشور به سپاه پاسداران واگذار شده است. احمدی مقدم با اشاره به این که مبارزه با تروریست ها در شرق کشور با محوریت بسیج انجام می شود، افزود: نیروی انتظامی تمام نیروی خود را در مرز متمرکز خواهد کرد. در همین حال، عباسعلی نورا، نماینده زابل در گفت و گو با خراسان اعلام کرد که مسئولان پاکستانی و از جمله برخی فرماندهان بلندپایه نظامی این کشور در مناطق مرزی از اجرای تفاهم نامه 2 کشور در زمینه تعقیب اشرار در خاک پاکستان توسط ایران البته به طور محدود، به صورت شفاهی استقبال کرده اند. ...
احمدی مقدم: اولویت نیرو ی انتظامی در سال 88 کنترل ویژه مرزهای کشور است
مهر گزارش داد: فرمانده نیروی انتظامی کشور از واگذاری موضوع مبارزه با تروریست ها در منطقه شرق کشور به سپاه پاسداران خبر داد.
سردار اسماعیل احمدی مقدم روز گذشته در اولین نشست خبری سال 88 خود گفت: اولویت نیروی انتظامی در سال 88 کنترل ویژه مرزهای کشور است.
فرمانده نیروی انتظامی کشور همچنین از به اتمام رسیدن ماموریت قرارگاه رسول اکرم(ص) در شرق کشور خبر داد و گفت: خوشبختانه درحال حاضر موضوع شرارت و فعالیت های تروریستی به جز در منطقه مرزی سیستان و بلوچستان در مناطق دیگر کشور به صفر رسیده است و چون این قرارگاه با توجه به فعالیت اشرار در منطقه شرق و جنوب شرقی کشور تشکیل شده بود، قرار است فعالیت های مرتبط با آن را به سپاه پاسداران واگذار کنیم. به این ترتیب ماموریت مبارزه با تروریسم در منطقه سیستان و بلوچستان به سپاه پاسداران با محوریت بسیج واگذار شده است و نیروی انتظامی تمام نیروی خود را در مرز متمرکز خواهد کرد.
همچنین به گزارش شکری، خبرنگار خراسان سردار احمدی مقدم تاکید کرد: با توجه به اقدامات صورت گرفته در زمینه مقابله با اشرار در قالب برنامه 3 ساله در استان های شرقی کشور وضعیت استان های کرمان، هرمزگان و خراسان جنوبی را می توانیم از امسال عادی اعلام کنیم.
به گزارش ایسنا، سردار احمدی مقدم درباره میزان همکاری کشورهای همسایه با ایران هم اظهار کرد: پاکستان با تحویل اشرار به ایران اقدامات مثبتی را انجام داده که امیدواریم این اقدامات در آینده توسعه پیدا کند، اما این نکته را نیز باید درنظر داشت که میزان همکاری کشورهای همسایه به ثبات امنیتی داخلی کشورشان بستگی دارد.
شهریاری: سپاه عملیات آفندی را علیه تروریست ها در شرق کشور به عهده خواهد داشت
در همین حال، حسینعلی شهریاری، عبدالعزیز جمشید زهی و عباسعلی نورا، نمایندگان زاهدان، سراوان و زابل در گفت و گو با خراسان به ارزیابی واگذاری مسئولیت مبارزه با گروه های تروریستی در شرق کشور به سپاه پاسداران پرداختند. شهریاری در این باره اظهار کرد: این اقدام را بسیار مثبت ارزیابی می کنم زیرا سپاه پاسداران از امکانات فراوان و حوزه عملیاتی گسترده بهره مند است. براساس این واگذاری سپاه فرماندهی عملیات آفندی را علیه گروه های تروریست در شرق کشور برعهده دارد و البته این موضوع به معنای خروج کامل نیروی انتظامی از این حوزه نیست بلکه سپاه می تواند در مقام فرماندهی هم از نیروهای خود و هم از نیروها ی انتظامی استفاده کند. نورا هم ضمن استقبال از واگذاری مسئولیت مبارزه با تروریست ها در شرق کشور به سپاه بر این نکته تاکید کرد که سپاه باید در ماموریت جدید خود از نیروهای انتظامی هم استفاده کند. در این میان، جمشیدزهی نماینده سراوان نیز با بیان این که ماموریت های پیشین برای مقابله با گروه های تروریستی در شرق به دلیل حضور کم رنگ نیروی انتظامی و استفاده نکردن از نیروهای بومی موفقیت کامل را در پی نداشته است، گفت: اگر سپاه می خواهد در ماموریت جدید خود به توفیق دست یابد، باید از نیروهای بومی منطقه استفاده کند. بدون استفاده از نیروهای بومی امکان توفیق برای هیچ نیروی انتظامی و نظامی در مقابله با تروریست ها وجود ندارد.
مخالفت مجلس با لایحه همکاری جاده ای با پاکستان در اعتراض به رفتار اسلام آباد
تقریبا هم زمان با اولین نشست خبری فرمانده نیروی انتظامی در سال 88، نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در اولین جلسه علنی خود در سال جاری، با انتقاد از موارد متعدد نقض حقوق ایران از سوی دولت پاکستان، لایحه موافقت نامه حمل ونقل بین المللی جاده ای کالا و مسافر را بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت پاکستان تصویب نکردند. به گزارش مهر، نمایندگان مجلس در جلسه علنی روز گذشته به بررسی لایحه موافقت نامه حمل ونقل بین المللی جاده ای کالا و مسافر بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اسلامی پاکستان پرداختند؛ اما به این لایحه رای منفی دادند.حسینعلی شهریاری نماینده زاهدان در مخالفت با کلیات این لایحه، به موارد متعدد نقض حقوق جمهوری اسلامی ایران از سوی دولت پاکستان و انتقاد از حضور گروهک های تروریستی در خاک این کشور اشاره کرد. وی همچنین از دولت به دلیل ارائه لوایح متعدد در همکاری با دولت پاکستان انتقاد کرد. این نماینده مجلس گفت: ما به جای تشویق همکاری ها با دولت پاکستان باید در مواردی تنبیه نیز بکنیم.
نماینده زاهدان: طرح مجلس تنها کشورهای حامی منافقین را دربرنمی گیرد
شهریاری همچنین در گفت وگو با خراسان با اشاره به تصویب شدن کلیات و جزئیات طرح الزام دولت به تجدیدنظر در روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای حامی تروریسم درجلسه علنی روز گذشته مجلس، گفت: تلقی اولیه براین مبتنی بود که کشورهای حامی تروریسم تنها کشورهای حامی منافقین را دربرمی گیرد اما من که درمقام موافقت با این طرح صحبت کردم، بر این نکته تاکید کردم که گروه های تروریستی در شرق کشور و همچنین در غرب کشور جزئی از سازمان منافقین نیستند و حمایت از تروریسم مفهومی گسترده تر دارد. نماینده زاهدان افزود: اگر پاکستان در مقابله با گروه های تروریست دراین کشور تعلل کند، مشمول این طرح مصوب خواهد بود و دولت می تواند در روابط اقتصادی و تجاری با این کشور تجدیدنظر کند. هم چنان که این نماینده مجلس خبر داده است، نمایندگان مجلس روز گذشته کلیات و جزئیات طرح الزام دولت را به تجدیدنظر در روابط تجاری واقتصادی با کشورهای حامی تروریسم تصویب کردند. به گزارش ایسنا کلیات این طرح با 134 رای موافق، 39 رای مخالف و 15 رای ممتنع و ماده واحده این طرح با 146 رای موافق و 25 رای مخالف و 10 رای ممتنع به تصویب رسید.
اظهارات موافقان و مخالفان طرح
در ابتدای بررسی این طرح که یک فوریت آن نهم بهمن ماه سال گذشته به تصویب رسیده بود، جهانگیرزاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: با توجه به این واقعیت که اخیرا برخی کشورهایی که میلیاردها یورو با جمهوری اسلامی ایران روابط تجاری و اقتصادی دارند و هزاران نفر کارگر کارخانه های آن ها با بهره گیری از سود این روابط به اشتغال رسیده اند از گروه های تروریستی معارض ایران حمایت و عملا کلیه قوانین ناظر را بر مخالفت با تروریسم نقض می کنند و سیاست های مقابله با جمهوری اسلامی ایران را در پیش گرفته اند، ضروری است که دولت در پاسخ به این سیاست کاملا غیردوستانه ظرفیت های اقتصادی و تجاری را با این کشورها به کشورهای دیگری که با جمهوری اسلامی ایران سیاست دوستانه ای دارند منتقل کند. کواکبیان به عنوان مخالف این طرح گفت: مخالفت بنده از جهت آن نیست که مجلس نباید در موضوع کشورهای حامی تروریسم موضع نشان دهد، اما باید توجه شود در دامی که گاهی برخی کشورها ایجاد می کنند نیفتیم.
وی افزود: ما در شرایط تحریم به سر می بریم که مواردی را به ما تحمیل می کند بنابراین اگر به صورت کلی این را مطرح کنیم که روابط با این کشورها محدود شود، در شرایط فعلی به نفع منافع ملی کشور ما نیست، ضمن آن که ما باید توجه کنیم اتحادیه اروپا نام گروهک منافقین را از لیست تروریست ها حذف کرد، اما در این طرح ما به صورت کلی می بینیم که نوشته کشورهای حامی تروریسم و چیزی در مورد آن کشورها ننوشته است.
کواکبیان گفت: این که آن ها از تروریسم تعریف جدیدی ارائه می دهند و گروهک منافقین را که تغییری در خود ایجاد نکرده حذف می کنند مهم است بنابراین ما باید اسم گروهک منافقین را در طرح می آوردیم.
وی تاکید کرد: مجازاتی را که مبهم باشد نباید در قانون گذاری مطرح کنیم بنابراین ضمن آن که مجلس نباید در مقابل چنین چیزی یک طرح مبهم بدهد، باید یک طرح مشخص را ارائه کنیم و این ماده واحده ما را به مقصودمان نمی رساند بنابراین باید یک طرح پخته تری ارائه شود. حسینعلی شهریاری نیز در موافقت با این طرح گفت: بعد از30سال از پیروزی نظام اسلامی متاسفانه کشورهای غربی و جامعه اروپا با ما مشکل دارند و اسم گروهک منافقین را از لیست تروریست ها جدا کردند. وی با اشاره به سخنان کواکبیان گفت: ما بعد از پیروزی انقلاب همیشه تحریم داشتیم و امام (ره) و مقام معظم رهبری هم بارها عنوان کرده اند که همین تحریم ها باعث پیشرفت ما شده است ما 8 سال دفاع مقدس را شاهد بودیم و دیدیم که چگونه به عراق کمک می کردند، اما ما همچنان با این کشورها ارتباط داشتیم.
وی اظهار داشت: آیا وقت آن نرسیده که در روابطمان با کشورهایی که از تروریست ها حمایت می کنند تجدیدنظر کنیم؟
شهریاری افزود: این طرح دست دولت را بازگذاشته ضمن آن که هدف طرح حفظ گروهک منافقین نیست، بنابراین نباید اسم بیاوریم بلکه دست دولت را باز بگذاریم که با هر کشوری که ارتباط با تروریست ها دارد روابط اقتصادیمان را قطع کنیم./ر.خراسان
لینک ثابت
نظرات شما ()
..: آخرین ارسال ها :..
13آبان روز دانش اموز مبارک
قاین : مراسم راهپیمایی روزجهانی قدس در شهرستان قاینات
[عناوین آرشیوشده]
کپی برداری از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز میباشد .
All Rights Reserved 2005-2010 © by
Qaennews.parsiblog.com
This Template Designed By Mohammad Bagheri | power ByParsiBlog
wwWw.Theam.TK -
wWw.TMPfa.TK -
wWw.MyBaran.TK