» . |
پیغام مدیر : م. ر. الف
خدایا چنان کن که سرانجام کار تو خوشنود باشی وما رستگار .
اخبار ایران
اخبار ورزشی
خلاصه روزنامه ها
عکس های اتفاقی
گزارش های اجتماعی
اخبار روستای پهنا یی
اخبار سده (آرین شهر )
اخبار شهرستان سربیشه
اخبار شهرستان درمـــیان
اخبار شهرستان بشرویه
اخبار شهر خوسف
اخبار شهر زهان
اخبار شـــــــــــهر اسفدن
اخبار شــــــــــهر شوسف
اخبار شـــــــهرستان قاین
اخبار شهرستان حاجی آبادزیرکوه
اخبار شهرستان نهبندان
اخبار شهرستان فردوس
اخبار شهرستان سرایان
اخبار شهرستان بیرجند
اخبار شهرستان خضری (نیمبلوک)
اخـــباراســتان
مســئولین استانی و شهرستانی
فن آوری اطلاعات
مطالب مذهــــــبی
مـــــــــناسبت ها
گزارشهای بهداشتی
حوادث گوناگون در گوشه وکنار جهان
آرشیو گذشته اخبا ر بین المللی
آرشیو گذشته شـــهرستان قـــاینات
آرشیو گذشته ایران و استان خراسان جنوبی
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -1
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -2
گزارش فعالیتهای نماینده قاینات حاج آقا قـــربانی
با این دامنه راحت با قاین نیوز ارتباط برقرار کنید
اخبار بین المللی
خبرگزاریهای داخلی
ارتباط با مدیر قاین نیوز
اخبار شهر مود
اخبار شهر اسدیه
برای جستجو در همین صفحه وبلاگ واژه کلیدی مورد نظرتان را وارد کنید :
بازدید امروز: 98 نفر
بازدید دیروز: 243 نفر
کل بازدید: 826238 نفر
قلی زاده- مستقر نبودن ادارات، نهادها یا نمایندگی آن عمده مشکل بخش نیمبلوک شهرستان قاینات است.
بخشدار نیمبلوک ضمن اعلام این خبر به خبرنگار ما گفت: بخش نیمبلوک با دو هزار و 490 کیلومتر مربع مساحت و بیش از 23 هزار نفر جمعیت در شمال استان واقع شده است.غلام علی قربان زاده افزود: این بخش شهرهای خضری دشت بیاض و نیمبلوک (اسلام آباد) را در بر می گیرد و شهر خضری با جمعیتی بالغ بر 5 هزار و 800 نفر مرکز بخش نیمبلوک است.
وی خاطرنشان کرد: نیمبلوک با دو هزار و 320 کیلو متر مربع مساحت و کرغند با 170 کیلومتر مربع مساحت از دهستان های بخش نیمبلوک است و بیش از 43 روستا و آبادی در این بخش وجود دارد که از این تعداد از 21 روستا شورای اسلامی و دهیاری دارد و بقیه نیز روستاهای زیر 20 خانوار است.به گفته وی بزرگ ترین روستای استان یعنی کرغند با 755 خانوار و جمعیتی بالغ بر دو هزار و 850 نفر در این بخش واقع شده است.وی افزود: با این که بسیاری از روستاهای بخش نیمبلوک به طور نسبی از امکانات خوبی برخوردار هستند، اما مشکلات و نارسایی هایی از جمله، نبود آب آشامیدنی سالم و بهداشتی، دریافت نشدن تصاویر تلویزیونی، آنتن ندادن تلفن همراه، نبود امکانات ورزشی مناسب و غیره در بعضی از روستاهای این بخش به چشم می خورد. ...
وی ادامه داد: برای بر طرف شدن این مشکلات تلاش و پی گیری های زیادی انجام شده و نتایج مثبتی نیز به دست آمده است.
وی در خصوص پتانسیل های معدنی بخش نیمبلوک و شهر خضری گفت: معادن سنگ ساختمانی پراوتن و خاک بنتونیت در این منطقه منحصر به فرد است و این معادن به دلیل برخورداری از راه ارتباطی مناسب برای بازارهای فروشی که عمده ترین آن مشهد و تهران است در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
وی با اشاره به بهره برداری حدود دو سال از این معادن اضافه کرد: بخش خصوصی بهره برداری از این معادن را انجام می دهد و بر ای کارگران بومی و محلی منطقه اشتغال ایجاد کرده است.
به گفته وی سنگ ساختمانی پراوتن برای جدول و حتی نمای ساختمان و معدن خاک بنتونیت برای ساخت کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می گیرد.
وی به معدن سنگ ساختمانی مرمر در روستای کلاته سری سرفریز اشاره کرد و گفت: این معدن به دلیل نداشتن صرفه اقتصادی پس از حدود یک سال فعالیت در حال حاضر استفاده نمی شود و ضروری است دولت با اختصاص اعتبارات ویژه و تشویق افراد واجد شرایط این گونه معادن را فعال و تقویت کند.
وی از کشف معدن خاک سفید در روستای کلاته سری خبر داد و افزود: خاک این معدن برای تولید کاشی، مرغوب است و مسئولان امر آن را تایید کرده اند اما پی گیری های لازم برای ثبت آن هنوز انجام نشده است.
وی اضافه کرد: معدن سنگ بوکسیت در خیدبست خضری هم حدود دو سال فعال بود ولی به دلیل نداشتن سود، حدود یک سال پیش تعطیل شد.
وی ادامه داد: معدن خاک سنگ هم برای لعاب کاشی، سرامیک و چینی استفاده می شود این معدن بین روستای خنج و دره باز یعنی مرز بین قاینات و سرایان واقع شده و بهره بردار خصوصی دارد و بهره برداری می شود.
وی گفت: خاک معدن خاک نسوز عباس آباد میم هم برای تولید آجر و تنور محلی کاربرد دارد که در حال حاضر شناسایی شده ولی هنوز به بهره برداری نرسیده است.
وی خاطرنشان کرد: معادن دیگری نیز در بخش نیمبلوک شناسایی شده و در دست بررسی است.
وی با بیان این که به دلیل نبود نمایندگی سازمان صنایع و معادن در این منطقه اطلاعات مربوط به معادن از دهیاران و افراد محلی آگاه جمع آوری شده است، افزود: با توجه به معدنی بودن منطقه و وجود استعدادهای بالقوه در این زمینه ایجاد نمایندگی سازمان صنایع و معادن یا حداقل شعبه ای از این سازمان در قاین ضروری است.
وی با اظهار نارضایتی از استقرار نیافتن ادارات در منطقه خاطرنشان کرد: علاوه بر مشکلات مربوط به نبود نمایندگی سازمان صنایع و معادن استقرار نیافتن دیگر ادارات و نهادها نیز مشکلاتی برای مردم و مسئولان منطقه ایجاد کرده و باید مشکلات موجود در این زمینه هر چه سریع تر بر طرف شود.
وی در خصوص اقدامات انجام شده در بخش گردشگری گفت: طرح اولیه کمپ گردشگری خضری دشت بیاض با مساحت 12 هکتار در 7 کیلومتری خضری و 10 کیلومتری جاده ترانزیتی بیرجند، مشهد در سال 1383 توسط مشاور تهیه شد.
وی اضافه کرد: این طرح پس از تایید کارشناسان مربوط، دی ماه 1385 در چهاردهمین جلسه کارگروه گردشگری استان به تصویب رسید و مقرر شد اعتبارات مورد نیاز این پروژه از محل بودجه های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تامین می شود.
وی با اشاره به این که کمپ گردشگری خضری دشت بیاض از جنبه گردشگری طبیعی و چشم انداز مناسب برخوردار است گفت: این کمپ گردشگران زیادی را از مناطق مختلف به ویژه گناباد، قاین جذب خواهد کرد و بر اساس اعتبارات اختصاص یافته در دست اجراست.
وی ارتفاعات سیاکوه و چشم اندازهای دامنه بیناباج را از دیگر مناطق گردشگری منطقه برشمرد و افزود: متاسفانه تاکنون اقدامات مناسب برای جذب گردشگری در این نواحی انجام نشده و پی گیری لازم برای اختصاص اعتبارات در آینده به این دو مکان، در دست اقدام است.
وی در تشریح وضعیت کشاورزی بخش نیمبلوک گفت: گندم، جو و چغندرقند با سطح زیر کشت 8 هزار و 340 هکتار عمده محصولات زراعی بخش نیمبلوک و به ویژه شهر خضری دشت بیاض است و انگور، بادام، گردو و زعفران عمده محصولات باغی منطقه می باشد که 3 هزار و 204 هکتار سطح زیر کشت دارد.
وی افزود: یک هزار و 600 هکتار از محصولات زراعی و 155 هکتار محصولات باغی بیمه است.به گفته وی از حدود 4 هزار و 200 بهره بردار یک هزار و 100 نفر محصولات خود را بیمه کرده اند.
وی تعداد دام های بخش نیمبلوک را به ترتیب سبک140 هزار و سنگین 4 هزار و 500 راس اعلام کرد و گفت: 25 هزار راس دام سبک و یک هزار راس دام سنگین بیمه هستند.
وی خاطرنشان کرد: دو گاوداری 500 راسی صنعتی در شرکت های سهامی زراعی خضری و اسلام آباد و 10 گاوداری 20 راسی صنعتی نیز در محدوده شهر خضری تا دهشک وجود دارد.
وی افزود: شرکت سهامی زراعی خضری تولید کننده ماست، دوغ، کره، شیر و پنیر پیتزاست و گاوداری های 500 راسی خضری و اسلام آباد نیاز کارخانه آن را تامین می کند.
وی گفت: مجتمع دام داری صنعتی در بخش نیمبلوک وجود ندارد و دام داری به صورت سنتی در حاشیه شهر انجام می شود.البته با ایجاد یک مجتمع گاو شیری به ظرفیت یک هزار راس در سال 1384 موافقت شد که در صورت تامین زمین از سوی مردم وشورای اسلامی اقدامات بعدی آن پیگیری می شود.وی در خصوص وضعیت بهداشتی درمانی شهر خضری و روستاهای اطراف آن گفت: مرکز بهداشتی درمانی شهر خضری در ساعات اداری خدمات بهداشتی درمانی ارائه می کند و در ساعات غیر اداری نیز مشاوره لازم به صورت تلفنی به بیماران اورژانسی ارائه می شود.وی اضافه کرد: یک دستگاه آمبولانس در مرکز بخش فعال است و در موارد لزوم آمبولانس پایگاه اورژانس 115 نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
وی ادامه داد: در روستاهای بخش نیمبلوک 5 خانه بهداشت دایر است و خدمات بهداشتی درمانی مناسبی با اعزام پزشک به روستاهای دارای خانه بهداشت یا بدون آن ارائه می شود، همچنین دو پایگاه شهری در خضری و محله دشت بیاض وجود دارد که خدمات بهداشتی به مردم می دهد.
وی خاطرنشان کرد: تنها داروخانه موجود شهر از طریق بخش خصوصی اداره می شود و آزمایشگاه مرکز بهداشتی درمانی فعال و بخش رادیولوژی آماده بهره برداری است.
وی ادامه داد: وضعیت بهداشت محیط در شهر خضری توسط نیروی بهداشت محیط و در روستاهای بخش با نظارت بهورز بررسی و ساماندهی می شود.
همچنین بررسی آب شرب، کلرزنی و کیفیت آن به عهده نیروی بهداشت محیط مستقر در مرکز بهداشت درمانی است و به طور مستمر بر آن نظارت می شود.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات مختلفی اعم از واکسیناسیون خانه به خانه، برگزاری کلاس های آموزشی و جلسه های هماهنگی برای پیشگیری و مقابله با بیماری های واگیر و غیر واگیر صورت می گیرد.
وی گفت: 30 رابط بهداشتی در شهر خضری داوطلبانه فعالیت می کنند.
وی در خصوص پزشک متخصص گفت: در این زمینه نرم جمعیت باید حداقل 50 هزار نفر باشد تا پزشک متخصص به منطقه ای اختصاص یابد، در حالی که جمعیت بخش به حد نصاب نمی رسد و تامین پزشک متخصص مقدور نیست.
وی سرانه ورزشی را در بخش نیمبلوک بسیار پایین ارزیابی کرد و افزود: نماینده ای از تربیت بدنی معرفی شده ولی نبود نمایندگی ادارات در این بخش مشکل به وجود آورده است.
وی درباره تخصیص اعتبارات بلاعوض خشکسالی به بخش نیمبلوک گفت: یک میلیارد و 858 میلیون ریال اعتبار در قالب 85 پروژه تعریف و تاکنون 60 درصد این کمک های بلاعوض به حساب پروژه ها واریز شده که این میزان در بخش نیمبلوک قابل توجه است هر چند هیچ گاه خسارات تحمیل شده به کشاورزان و مردم قابل جبران نیست.
وی بهره برداری از مدرسه راهنمایی تهامی، سالن ورزشی آموزشی و پرورش خضری و دبستان شهید طحان گزشگ را از جمله پروژه های آموزشی قابل افتتاح در دهه فجر عنوان کرد.
وی افزود: راهنمایی شبانه روزی سمیه، خوابگاه، علامه امینی، دبستان سعدی و بنت الهدی خضری و دبستان عطار روستای گریمنج تخریب شده و احداث آن توسط نوسازی مدارس در دست اقدام است.
وی ادامه داد: امسال در بخش نیمبلوک بیش از 30 پروژه کوچک و بزرگ هم زمان با دهه فجر به بهره برداری می رسد.وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که بخش نیمبلوک و شهر خضری شمالی ترین نقطه و پیشانی ورودی استان محسوب می شود ایجاد زیرساخت ها، سرمایه گذاری و استفاده بهینه از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود برای استان بسیار مفید است./ر.خراسان
لینک ثابت
نظرات شما ()
..: آخرین ارسال ها :..
13آبان روز دانش اموز مبارک
قاین : مراسم راهپیمایی روزجهانی قدس در شهرستان قاینات
[عناوین آرشیوشده]
کپی برداری از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز میباشد .
All Rights Reserved 2005-2010 © by
Qaennews.parsiblog.com
This Template Designed By Mohammad Bagheri | power ByParsiBlog
wwWw.Theam.TK -
wWw.TMPfa.TK -
wWw.MyBaran.TK