ناتوانی رژِیم اسرائیل در مقابله با پرتاب موشک به شهرک های صهیونیستی به کابوسی وحشتناک برای صهیونیست ها تبدیل شده و از زمان حمله به غزه آنان را تحت فشارروانی شدیدی قرارداده است.
مقام های صهیونیستی از انتشار کامل اخبار اصابت موشک و خمپاره های حماس و سایر گروههای مقاومت به شهرکها و تاسیسات رژیم اشغالگر قدس جلوگیری می کنند ؛اما کشته و مجروح شدن تعدادی صهیونیست در جریان انفجار موشک و وارد آمدن خسارت هایی به مناطق مورد اصابت صدها موشک مقاومت مورد تایید قرار گرفته است. رژِیم اسرائیل از ابتدای تجاوز به غزه ضمن اعتراف به وارد شدن خسارت هایی به شهرک ها، از ساکنان آن خواسته است در پناهنگاهها باقی بمانند ؛ در حالی که یک هفته از حملات پیاپی به باریکه غزه از دستیابی به اهداف خود برای توقف شلیک موشک و سرکوب جنبش حماس و مقاومت فلسطین، و تغییر اوضاع داخلی غزه ناکام مانده است. با افزایش حملات موشکی ، بسیاری از شهرک های صهیونیستی تخلیه شد و ساکنان آن خود را به مناطقی رساندند که از برد موشک های گروههای مقاومت فلسطین خارج باشد.فرار از شهرکها تنها بحران رژیم صهیونیستی نیست بلکه این رژیم از انتفاضه دوم به این سو و به دلیل مواجه شدن با پدیده حملات موشکی گروههای مقاومت ، ناگزیر شد میلیون ها دلابر برای جبران خسارات ومقابله با موشک باران ها ، از جمله برای ساخت پناهگاههای زیرزمینی اختصاص دهد ، ضمن آنکه تعداد زیادی روانپزشک را برای معالجه ساکنان وحشتزده و آسیب دیده به شهرک ها اعزام کرد. ...
درچنین شرایطی بسیاری از خانوادهها مانع از رفتن فرزندانشان به مدارس و مراکز آموزشی میشوند و همین مسئله نیز میتواند در آینده تأثیرات اجتماعی گوناگونی بر این خانوادهها و فرسوده شدن تدریجی و کاهش قدرت جامعه صهیونیستی را به دنبال داشته باشد.
کابوس وحشت از موشک از زمانی که نخستین موشک قسام در جریان انتفاضه دوم و روز بیست و ششم اکتبر سال 2001 شهرک اسدیروت را آماج هدف قرار داد، جامعه صهیونیستی اعم از مردم، دولت و ارتش را رها نکرده است. انتفاضه دوم در 28 سپتامبر 2000 با دیدار آریل شارون از محوطه حرم الشریف مسجدالاقصی آغاز شد .مقام های صهیونیستی در ابتدا این موضوع را کم اهمیت جلوه دادند ، اما با گسترش حملات موشکی گروههای مقاومت ، رژیم اسرائیل به مناطق ومراکز مختلف در غزه که به زعم خود مراکز ساخت و پرتاب موشک بودند ، حمله کرد. حملات و بمباران غزه و اقداماتی از جمله تجهیز شهرک های نزدیک به غزه به سیستم های پیشرفته هشدار دهنده نیز نتوانست مانع ادامه شلیک موشک ها شود و ضعف و ناتوانی ارتش در مقابله با قدرت موشکی گروههای مقاومت آشکار شد. درهمین حال صهیونیست ها در عملیات روزهای گذشته با وضعیت جدیدی مواجه شدند که از افزایش توانایی مقاومت برای شلیک موشک به مناطق مختلف سرزمین های اشغالی حکایت دارد. با افزایش برد موشک های مقاومت فلسطین به میزان 40 کیلومتر، هم اکنون بیش از 200 شهرک صهیونیست نشین در تیر رس مقاومت قرار دارد.اصابت موشک های حماس ، جهاد اسلامی به عمق چهل کیلومتری سرزمین های اشغالی ، رویای وجود مناطق امن از اصابت موشک نزد صهیونیست ها را بر باد داد و آنان اکنون در وحشت تهدیددهای مکرر حماس به سر می برند که هیچ نقطه ای از سرزمین های اشغالی را برای صهیونیست ها امن نمی گذاریم.گردان های قسام در پاسخ به تجاوزهای رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته دهها فروند موشک گراد به شهرک های صهیونیست نشین صهیونیست شلیک کرده است. شهرک های اشدود ، اشکلون ، عسقلان ، ناحل عوز ، سدروت، تیفوت، العین الثالثه و شهر مجدلو و چند شهرک دیگر در یک هفته گذشته آماج حمله های موشکی و خمپاره ای فلسطینی ها بود.
گردان های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین " حماس " درنخستین روزهای شروع حمله به غزه ، درعملیاتی بی سابقه شهرک صهیونیست نشین اسدود را هدف یک فروند موشک گراد روسی با 20 کیلومتر برد دراراضی اشغالی سال 1948 قرار داد پیشتر این شهرک با موشک های دست ساز فلسطینی هدف قرار گرفته بود.
گروه های مقاومت فلسطینی همچنین در ساعتهای اولیه شروع تجاوز رژیم صهیونیستی 60 موشک به شهرک های صهیونیست نشین شلیک کردند.مبارزان فلسطینی این حملات را واکنشی طبیعی به جنایات رژیم اشغالگر علیه مردم غزه و کرانهی باختری و تاکید بر حق مقاومت و جهاد می دانند و مقام های صهیونیست که بوی شکستی دیگر را در حمله به غزه حس کرده اند ، اکنون به دنبال راهی هستند تا بتوانند حدود دویست هزار تن از ساکنان شهرک ها را از کابوس و وحشت موشک های مقاومت رها کنند.