» . |
پیغام مدیر : م. ر. الف
خدایا چنان کن که سرانجام کار تو خوشنود باشی وما رستگار .
اخبار ایران
اخبار ورزشی
خلاصه روزنامه ها
عکس های اتفاقی
گزارش های اجتماعی
اخبار روستای پهنا یی
اخبار سده (آرین شهر )
اخبار شهرستان سربیشه
اخبار شهرستان درمـــیان
اخبار شهرستان بشرویه
اخبار شهر خوسف
اخبار شهر زهان
اخبار شـــــــــــهر اسفدن
اخبار شــــــــــهر شوسف
اخبار شـــــــهرستان قاین
اخبار شهرستان حاجی آبادزیرکوه
اخبار شهرستان نهبندان
اخبار شهرستان فردوس
اخبار شهرستان سرایان
اخبار شهرستان بیرجند
اخبار شهرستان خضری (نیمبلوک)
اخـــباراســتان
مســئولین استانی و شهرستانی
فن آوری اطلاعات
مطالب مذهــــــبی
مـــــــــناسبت ها
گزارشهای بهداشتی
حوادث گوناگون در گوشه وکنار جهان
آرشیو گذشته اخبا ر بین المللی
آرشیو گذشته شـــهرستان قـــاینات
آرشیو گذشته ایران و استان خراسان جنوبی
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -1
آرشیو گذشته شهرستان های خراسان جنوبی -2
گزارش فعالیتهای نماینده قاینات حاج آقا قـــربانی
با این دامنه راحت با قاین نیوز ارتباط برقرار کنید
اخبار بین المللی
خبرگزاریهای داخلی
ارتباط با مدیر قاین نیوز
اخبار شهر مود
اخبار شهر اسدیه
برای جستجو در همین صفحه وبلاگ واژه کلیدی مورد نظرتان را وارد کنید :
بازدید امروز: 136 نفر
بازدید دیروز: 303 نفر
کل بازدید: 832608 نفر
احمدی نژاد در پاسخ به خراسان: فرصت 2 ماهه برای آماده سازی اجرای مالیات برارزش افزوده کم بود
حسین بردبار: وزرای اقتصادی کشورهای عضو اکو دیروز در سومین اجلاس این سازمان در سالن همایش های صداو سیما و در مراسمی با حضور رئیس جمهور کشورمان گردهم آمدند تا محمود احمدی نژاد طی سخنانی برای آنان از اشتباهات حاکم بر تفکر سرمایه داری که منجر به بحران اقتصادی در جهان شده است بگوید و خواهان تبدیل مبادلات اقتصادی اکو از دلار به ارزهای معتبر دیگر شود، ضمن این که رئیس جمهور در پایان این مراسم نیز در جمع خبرنگاران حاضر شد و در پاسخ به پرسش خبرنگار خراسان مبنی بر این که آیا دستور شما برای تعویق 2 ماهه اجرای قانون مالیات برارزش افزوده به قوت خود باقی است یا خیر، پس از مقداری تامل گفت: معمولا اجرای این روش مالیاتی در کشورهای مختلف با 2، 3 یا 5 سال وقت گذاشتن برای آمادگی و سامان دهی همراه بوده است ولی زمانی که در لایحه اولیه پیش بینی شده بود ( برای آماده سازی) خیلی کوتاه شد و به جای 18 ماه، 2 ماه شد (بنابراین) یک سال فرصت داده شد به سازمان امور مالیاتی و بخش های دیگر که به کمک هم بنشینند و سازوکارها و آموزش های لازم را بدهند و کار را سازمان دهی کنند. همچنین وزیر اقتصاد نیز در جمع خبرنگاران اعلام کرد: تعویق اجرای قانون مالیات برارزش افزوده فقط شامل اصناف است. این درحالی است که چند روز قبل وزیر صنایع اعلام کرده بود تعویق قانون مالیات برارزش افزوده کلی و عام بود و شامل همه بخش ها می شود. ...
تشکیل کارگروهی برای ارائه راه حل درباره اصلاح نظام اقتصادی جهان
به گزارش خبرنگار خراسان، رئیس جمهور در سومین اجلاس وزرای اقتصادی کشورهای عضو اکو که خورشید انور، دبیرکل اکو و مورات اولوس، رئیس بانک تجارت و توسعه اکو نیز حضور داشتند، به وزرای اقتصاد کشورهای عضو اکو پیشنهاد داد که تبادلات اقتصادی میان کشورهای عضو این سازمان منطقه ای طی یک روند زمانی از دلار به ارزهای معتبرتر تبدیل شود و استفاده از پول رایج اکو نیز در مبادلات چندجانبه مورد مطالعه قرار گیرد و راهکارهای مناسبی برای عملی کردن آن در نظر گرفته شود. تشکیل کارگروه ویژه ای برای بررسی و تحلیل دقیق شرایط با هدف ارائه راه حل های مناسب برای اصلاح نظام اقتصادی جهانی با هدف تاثیرگذاری و پی گیری مصوبات نیز دیگر پیشنهاد رئیس جمهور ایران برای این اجلاس بود. رئیس جمهور با بیان این که «علائم شکست قطعی و به بن بست کامل رسیدن نظام های سیاسی و اقتصادی حاکم بر جهان آشکار شده است» گفت: موقعیت استراتژیک و از همه مهم تر منابع عظیم انسانی و استعدادهای درخشانی که در کشورهای عضو اکو وجود دارد، سرمایه های عظیمی می باشند که با اتکا به آن ها می توان در پیشبرد اهداف اقتصادی و مالی در جهان به موفقیت دست یافت. دکتر محمود احمدی نژاد افزود: نظام ناعادلانه موجود بین المللی نه تنها قادر به رفع مشکلات پیش روی بشریت نیست، بلکه پس از گذشت 60 سال هنوز نتوانسته است از اشغال گری و نسل کشی رژیم صهیونیستی، وقوع جنگ های متعدد، اشغال افغانستان و عراق، نقض گسترده حقوق انسانی، سلب آزادی ها و گسترش فسادهای اقتصادی و مالی، پیش گیری کند.
ذخائر کشورهای نفت خیز در آمریکا از دسترس صاحبان آن ها خارج شده است
وی چالش های اقتصادی و مالی را از جمله چالش های مهمی دانست که ملت ها ده ها سال با آن مواجه بودند و با اشاره به وجود یک میلیارد فقیر در جهان، آوارگی و ورشکستگی میلیون ها کشاورز و صنعتگر، کاهش ارزش موجودی و ذخائر پولی، سقوط ارزش بازارهای مالی، خاطرنشان کرد: همه این مشکلات نشان دهنده آن است که آسیب اصلی در بحران های اقتصادی و مالی کنونی که ممکن است به بحران های اجتماعی و سیاسی هم منجر شود، متوجه ملت ها و به خصوص ملت هایی است که اقتصاد آن ها به شبکه جهانی اقتصاد سرمایه داری وابستگی بیشتری دارد.
رئیس جمهور اضافه کرد: بخش مهمی از ذخائر کشورهای نفت خیز در آمریکا نگه داری می شود که امروز از دسترس صاحبان آن ها خارج است. احمدی نژاد با تاکید بر این که «نظام حاکم بر جهان به بن بست کامل رسیده و اشتباه است تصور کنیم که همین نظام قابل بازسازی و ترمیم می باشد» خاطرنشان کرد: آستانه تحمل مردم جهان از نابه سامانی های اقتصادی، تحمیل اندیشه های زورمندانه و یک جانبه گرایی فرهنگی به سرآمده و اینک تشنه عدالت است. البته به لطف خدا تمایل عمومی به عدالت، پاکی و کمال طلبی در حال گسترش است. رئیس جمهور با بیان این که «اعضای اکو باید با هم فکری راه هایی را برای فاصله گرفتن از وضعیت موجود و بهبود شرایط طراحی کنند» تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران گام هایی را در این مسیر برداشته است و به همین دلیل آسیب های کمتری از بحران اقتصاد جهانی تحمل می کند.
یک سال فرصت برای سازمان دهی اجرای مالیات برارزش افزوده
دکتر احمدی نژاد همچنین در جمع خبرنگاران در پاسخ به این که آیا قانون مالیات برارزش افزوده به قوت خود باقی است گفت: مالیات برارزش افزوده یک کار نوی اقتصادی است که بار عمده آن به دوش مردم و فعالان اقتصادی است که باید آماده شوند و سامان پیدا کنند و بخش کوچکی از این کار برعهده دولت است. دولت این کار را پشتیبانی و مدیریت و سامان دهی می کند. وی افزود: معمولا اجرای این روش مالیاتی در کشورهای مختلف با 2، 3 یا 5 سال وقت گذاشتن برای آمادگی و سامان دهی همراه بوده است. مسیر تصویب این قانون نیز مقداری در کشور ما طولانی شد و رفت و برگشت های متعددی صورت گرفت و زمانی که در لایحه اولیه پیش بینی شده بود ( برای آماده سازی) خیلی کوتاه و به جای 18 ماه، 2 ماه شد و مشکلاتی دیگر نیز پیش آورد بنابراین یک سال فرصت داده شد به سازمان امور مالیاتی و بخش های دیگر که به کمک هم بنشینند و سازوکارها و آموزش های لازم را بدهند و کار را سازمان دهی کنند. احمدی نژاد با بیان این که قانون مالیات برارزش افزوده به نفع همه است، گفت: این قانون به چرخه حرکت کالا سامان می دهد، از ورود مواد اولیه به چرخه اقتصاد تا تولید و مصرف. رئیس جمهور ادامه داد: یک فرصت 2 ماهه نیز تعیین شد که با کمک یکدیگر بنشینند و کار را سازمان دهی کنند که جمع بندی نتایج کار آن ها ارائه خواهد شد. دکتر احمدی نژاد همچنین در پاسخ به این که چه برنامه ای برای مقابله با بحران اقتصاد جهانی دارید، گفت: ما باید به راه حل های بومی روی آوریم، مسائل اقتصادی از بحران های اجتماعی و فرهنگی جدا نیستند و هر کدام جلوه ای از حقیقت یک ملت اند بنابراین ما باید با توجه به ارزش ها و توانمندی های خودمان و نیازهایمان برنامه ای اقتصادی تنظیم کنیم. احمدی نژاد همچنین در پاسخ به این که در خصوص اجرای طرح تحول اقتصادی نظام حاکم را بر توزیع کالا چگونه ارزیابی می کنید، گفت: نظام توزیع کالا بخش مهمی را از اقتصاد به خود اختصاص داده است. نظام توزیع و جامعه اصناف بخشی از اقتصاد ما را تشکیل می دهند و خودشان علاقه مندند که این نظام سامان مناسبی پیدا کند و هزینه هایی که امروز در این نظام به توزیع کننده و مصرف کننده تحمیل می شود، هزینه های زیادی است و باید یک بازار یک پارچه در کل کشور داشته باشیم.
وزیر اقتصاد: 2 بحران جهان را فراگرفته یکی در بوق و کرنا و دیگری خاموش
سیدشمس الدین حسینی وزیر اقتصاد نیز در سومین اجلاس وزرای اقتصادی کشورهای عضو اکو گفت:اجلاس وزرای اقتصادی اکو در شرایطی برگزار می شود که جهان با 2 بحران مواجه است؛ بحران انسانی در غزه و بحران اقتصادی- مالی در جهان و به ویژه غرب که وجه مشترک هر دو این بحران ها این است که ساخته دست بشرند با این تفاوت که بحران انسانی غزه با وجود ابعاد گسترده و جانکاهش برای مردم بی پناه، مورد پرده پوشی است ولی بحران مالی به دلیل تبعات سنگین آن برای جهان غرب به شدت عیان و مورد ترویج و تاکید است. وزیر امور اقتصادی تصریح کرد: بحران مالی نیز وارد مرحله جدیدی شده و مشکل فراتر از فروپاشیدن شاخص ها در بازارهای مالی آمریکا؛ اروپا و کشورهایی که ادغام گسترده ای با این بازارهای مالی دارند، به بخش های واقعی اقتصاد کشیده شده است و کاهش شدید نرخ های رشد اقتصادی را به حد صفر و منفی در کشورهای صنعتی به دنبال دارد. به گفته وی رشد بی قاعده دارایی های کاغذی و تناسب نداشتن آن ها با دارایی های واقعی از دلایل بحران مالی اخیر برشمرده شده و این نکته برای ما وزرای اقتصاد و دارایی کشورهای عضو اکو که افتخار عضویت را در سازمان کنفرانس اسلامی داریم بسیار عبرت آموز است چرا که با وجود این بی قاعدگی، در اقتصاد اسلامی احکام و قواعد مشخص برای استفاده از این ابزارها وجود داشته و دارد که امروز به خوبی دلایل و فواید آن را درک می کنیم./خراسان
لینک ثابت
نظرات شما ()
..: آخرین ارسال ها :..
13آبان روز دانش اموز مبارک
قاین : مراسم راهپیمایی روزجهانی قدس در شهرستان قاینات
[عناوین آرشیوشده]
کپی برداری از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز میباشد .
All Rights Reserved 2005-2010 © by
Qaennews.parsiblog.com
This Template Designed By Mohammad Bagheri | power ByParsiBlog
wwWw.Theam.TK -
wWw.TMPfa.TK -
wWw.MyBaran.TK