ادامه سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع دانشجویان دانشگاه علم وصنعت :
مهم ترین مسئولیت دانشجویان مراقبت از ظاهر و باطن نظام اسلامی است
حضرت آیت ا...خامنه ای مهم ترین مسئولیت دانشجویان را به عنوان چشم بینای طبقه روشن بین و روشنفکر جامعه، مراقبت از ظاهر و باطن نظام اسلامی و جلوگیری از انحراف آن دانستند و خاطرنشان کردند: در 30 سال گذشته به ویژه در 2 دهه پس از رحلت امام خمینی(ره) تلاش های فراوانی در زمینه های سیاسی، اخلاقی و اجتماعی برای تهی کردن نظام اسلامی از روح و هویت واقعی آن انجام شد که به لطف خداوند و هوشیاری مردم به نتیجه نرسید. ...
در دوره ای مطبوعات به صورت علنی جدایی دین از سیاست را تبلیغ می کردند
ایشان افزودند: در دوره ای شاهد بودیم که در مطبوعات ما به صورت رسمی و علنی جدایی دین از سیاست را تبلیغ می کردند و یا بالاتر از این به صراحت و آشکار از رژیم ظالم، جبار و سفاک پهلوی دفاع می شد.
تنها راه جلوگیری از بروز انحراف برجسته کردن مرزهای اعتقادی و شاخص های هویت اسلامی است
رهبر انقلاب اسلامی تنها راه جلوگیری از بروز انحراف و پدیدآمدن چنین مسائلی را برجسته کردن مرزهای اعتقادی، فکری و سیاسی و شاخص های هویت اسلامی برشمردند و تاکید کردند: عدالت طلبی، ساده زیستی مسئولان، کار و تلاش مخلصانه، طلب و پویایی علمی بی وقفه، ایستادگی قاطع در مقابل طمع ورزی و سلطه بیگانگان و دفاع شجاعانه از حقوق ملی شاخص های هویت اسلامی هستند.
اگر ملت و مسئولان از حق هسته ای صرف نظر کنند، راه برای دست اندازی دشمن به دیگر حقوق ملت بازخواهدشد
حضرت آیت ا...خامنه ای موضوع هسته ای را یکی از ده ها نیاز کشور و از جمله موارد حقوق ملی دانستند و افزودند: دشمن بر این نقطه متمرکز شد اما ملت ایستادگی کرد و اگر ملت و مسئولان از این حق قطعی و روشن صرف نظر کنند، بدون تردید راه برای دست اندازی دشمن به دیگر حقوق ملت بازخواهد شد.
عدالت و اجتناب از اشرافی گری از شاخص های اصلی هویت اسلامی نظام است
رهبرانقلاب اسلامی عدالت و اجتناب از اشرافی گری را از شاخص های اصلی هویت اسلامی نظام دانستند و خاطرنشان کردند: در اوایل انقلاب، اجتناب مسئولان از اشرافی گری، ارزش بود اما به تدریج ضعیف شد و امروز خوشبختانه مسئولان دولتی با ساده زیستی خود، اشرافی گری را در عمل، به عنوان ضدارزش مطرح می کنند.
برخی اسم مردم را می آورند اما به مشارکت اعتقاد حقیقی ندارند
ایشان «تکریم جهاد و شهادت» و اعتماد به مردم و عقیده واقعی به مشارکت ملت را از دیگر شاخص های هویت اسلامی نظام برشمردند و افزودند: برخی اسم مردم را می آورند اما به «مشارکت»، اعتقادی حقیقی ندارند، اما بنای جمهوری اسلامی بر اعتماد مردم و اعتقاد عمیق به مشارکت آن هاست.
شجاعت و اعتماد به نفس مسئولان از شاخص های هویت حقیقی نظام است
حضرت آیت ا...خامنه ای در ادامه تبیین شاخص های هویت حقیقی نظام به شجاعت و اعتمادبه نفس مسئولان اشاره کردند و افزودند: اگر روزی در میان مسئولان کشور مسئولان بی جرأت و ضعیفی همچون شاه سلطان حسین پیدا شوند، حتی اگر در میان مردم نیز شجاعت و آمادگی وجود داشته باشد، کار مملکت و جمهوری اسلامی تمام است؛ چرا که مسئولان ترسو و مقهور، ملت های شجاع را نیز به ملت های ضعیف تبدیل می کنند.
ملت های مسلمان عمق استراتژیک جمهوری اسلامی هستند
ایشان ملت های مسلمان را عمق استراتژیک جمهوری اسلامی خواندند و با اشاره به تبلیغات بی وقفه آمریکا برای ایجاد اختلاف میان ملت های مسلمان با ملت ایران افزودند: با وجود این تلاش ها، ملت های مسلمان به جمهوری اسلامی به دیده احترام می نگرند چرا که حمایت از ملت های مسلمان از جمله ملت مظلوم فلسطین از شاخص های هویت حقیقی نظام است و لازم است دانشجو و دانشگاهی در حفظ و برجسته کردن این مختصات حقیقی نظام، میدان دار باشند.
ناکامی دشمنان در توطئه های سخت و نرم 30 سال اخیر
حضرت آیت ا...خامنه ای در جمع بندی سخنانشان به ناکامی دشمنان در توطئه های سخت و نرم 30سال اخیر اشاره کردند و افزودند: اگر ملت و مسئولان از شاخص های هویت اسلامی نظام مراقبت کنند و همه مواظب باشیم که نظام از درون پوسیده نشود به فضل الهی، دشمن با همه توان و توطئه هایش نمی تواند هیچ آسیبی به این کشور وارد آورد. رهبر انقلاب اسلامی تلاش بیشتر ملت به ویژه نسل جوان و دانشجو را برای دستیابی به اقتدار علمی و اقتصادی، مایه کم رنگ شدن توطئه های دشمنان خواندند و افزودند: روزی که عزت علمی و ملی این کشور فراهم شود، بیگانگان از ادامه توطئه ضد این ملت لایق و شایسته مایوس می شوند و این روز بزرگ و درخشان درآینده روشن این ملت دور نخواهد بود.
رئیس جمهور انقلابی، متعهد، کارآمد، فعال و شجاع کنونی از نمونه های بزرگ تربیت نیرو در دانشگاه علم و صنعت است
ایشان همچنین با اشاره به افتخارات علمی و انقلابی دانشگاه علم و صنعت، تربیت نیروهای صالح، برجسته و مفید و حضور تاثیرگذار در عرصه های مختلف کشور را از ویژگی های این دانشگاه خواندند و افزودند: سردار بزرگ و «جاوید نشان» دفاع مقدس حاج احمد متوسلیان و نیز رئیس جمهور انقلابی، متعهد، کارآمد، فعال و شجاع کنونی از نمونه های بزرگ تربیت نیروهای برجسته در دانشگاه علم و صنعت به شمار می روند. پیش از سخنان رهبرمعظم انقلاب در جمع دانشجویان و استادان دانشگاه علم و صنعت، دکتر جبل عاملی، رئیس این دانشگاه با اشاره به سابقه 80ساله دانشگاه علم و صنعت و افتخارات دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه در طول 30 سال گذشته در عرصه های علمی و دفاع از انقلاب اسلامی گفت: دانشگاه علم و صنعت دارای 370 عضو هیئت علمی و 11 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتراست ضمن آن که این دانشگاه 104 شهید تقدیم انقلاب کرده است. وی با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه علم و صنعت به عنوان یکی از 8 دانشگاه مادر کشور افزود: ارتباط این دانشگاه با صنعت بسیار قوی است و توانایی علمی آن در حوزه های انرژی، محیط زیست، کامپوزیت، نانو، فناوری اطلاعات و هوافضا در سطح جهانی است. رئیس دانشگاه علم و صنعت همچنین بر لزوم تغییر نگاه به آموزش، سرمایه گذاری بیشتر در فناوری، توجه جدی به جایگاه استادان و استادمحوری و زیرساخت های پژوهشی و آزمایشگاهی تاکید کرد. حضرت آیت ا...خامنه ای همچنین با حضور در جمع استادان، پیشکسوتان و اعضای هیئت امنا و شورای دانشگاه علم و صنعت از زحمات آنان قدردانی کردند. در این نشست تعدادی از استادان دانشگاه علم و صنعت گزارش های کوتاهی از جایگاه و توانمندی های علمی و همچنین فضای معنوی این دانشگاه بیان کردند. رهبرمعظم انقلاب اسلامی در بدو ورود به دانشگاه علم و صنعت با حضور در مقبره شهدای گمنام دانشگاه، ضمن قرائت فاتحه، برای آنان علودرجات مسئلت کردند./ر.خراسان