حسینی نژاد: در حالی که سومین عامل مرگ ومیر استان سرطان می باشد تاکنون هیچ اعتباری به احداث مرکز رادیوتراپی استان اختصاص نیافته است.معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به خبرنگار ما گفت: در حال حاضر نبود متخصص رادیوتراپی و انکولوژی و نبود مرکز رادیوتراپی برای درمان بیماران سرطانی که سومین علت مرگ ومیر در انسان را شامل می شود بزرگترین مشکل درمانی استان است.دکتر ضیایی افزود: برای احداث یک مرکز رادیوتراپی چیزی حدود ??میلیارد ریال برآورد شده که طی نامه هایی به استانداری پی گیری جذب اعتبار به این مقوله انجام اما هنوز موافقتی صورت نگرفته است....
وی در خصوص بیشترین تخصص موردنیاز استان و کمبودهای محسوس اضافه کرد: در برخی از رشته های تخصصی مانند ارتوپدی، جراحی مغزواعصاب، جراحی عمومی و زنان وزایمان کمبود وجود دارد که بهترین راه حل این مشکل بومی شدن نیروهای تخصصی است.به گفته وی هرسال در این رشته ها پزشک متخصص جذب اما به دلیل اتمام طرح و مراجعت این پزشکان مجددا شهرستان های استان دچار کمبود آن رشته تخصصی شده که گاه جایگزینی متخصص از سوی وزارت متبوع به زمان نیاز دارد.
وی کمبود نیروی انسانی و فضای فیزیکی را از مشکلات بیمارستان ها دانست و اضافه کرد: بیمارستان های استان به دلیل نیاز، بودجه هر سال از نظر تعداد تخت و خدمات درمانی توسعه یافته است اما از نظر تعداد نیروی انسانی و فضای فیزیکی تغییر چندانی نداشته است که با اتمام ساخت و تجهیز بیمارستان های در حال ساخت این مشکل مرتفع خواهد شد.
وی ادامه داد: البته تامین یک دستگاه آنژیوگرافی، یک دستگاه سی تی اسکن و ?دستگاه همودیالیز از دیگر مصوبات سفر هیئت دولت به استان می باشد. وی در این خصوص گفت: دستگاه آنژیوگرافی خریداری و وارد کشور شده و هم اکنون در بیمارستان ولی عصر(عج) نصب شده است و آموزش کاربران آن هم توسط شرکت فروشنده در مهر یا آبان ماه جاری در دستور کار قرار دارد.
?دستگاه همودیالیز نیز مربوط به بیمارستان ولی عصر(عج) است که تاکنون ? دستگاه تحویل دانشگاه شده و ?دستگاه باقیمانده هم تا پایان سال جاری تحویل گرفته می شود./موسسه فرهنگی خراسان