حسینی نژاد: معاون عمرانی استاندار در جلسه کمیته ایمنی حمل ونقل جاده ای استان گفت: در بحث امدادرسانی، استان پیشگام است و پایین ترین سقف زمانی را دارد.
عارف پور افزود: با این حال قول مساعد گرفته شده تا از 5 بالگرد امدادرسانی کشور یک فروند وارد استان ما شود.
مدیر کل راه و ترابری استان نیز فواصل زیاد مراکز جمعیتی و نبود جذابیت در محورهای تردد استان را یکی دیگر از عوامل حوادث جاده ای عنوان کرد و گفت: جانمایی توقف گاه ها به فاصله هر 50 کیلومتر و نصب دوربین در نقاط حادثه خیز تا حدی می تواند در کاهش آمار تصادفات جاده ای موثر باشد.مرتضوی، استاندار خراسان جنوبی نیز با بیان این که آمار تصادفات در جاده های استان قابل قبول نیست ،گفت: اورژانس و پلیس باید با حضور پر رنگ و برنامه ریزی های بیشتر، زمینه ایمنی بیشتر مردم را در جاده ها فراهم کنند.سرپرست قرارگاه پلیس راه خراسان جنوبی هم گفت: در مرداد ماه امسال به دلیل اوج سفرهای تابستانی کشته شدگان حوادث جاده ای 50 درصد رشد داشته که آماری بسیاری تکان دهنده است....
سرهنگ امینی افزود: تصادفات جاده ای به دلیل پراکندگی زود به فراموشی سپرده می شود، این در حالی است که طبق آمار کشوری تصادفات جاده ای به این معناست که هر هفته یک سقوط هواپیما را در کشور داریم!
وی در خصوص علل 80 تصادف رخ داده در محورهای مواصلاتی استان در 5 ماهه گذشته گفت: 15 مورد از تصادفات به علت ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه، 19 مورد به علت تخطی از سرعت و 66 مورد دیگر نیز به دلیل خواب آلودگی راننده گزارش شده است.
وی گفت: بررسی تصادفات واژگونی در سال جاری نشان می دهد نصف تلفات جاده ای ناشی از واژگونی خودرو بوده که در بیشترین ساعات اوج تردد به وقوع پیوسته است.
وی در خصوص نقاط بحرانی مواصلاتی گفت: 15 نقطه هدف بررسی شده نشان می دهد 40 درصد تصادفات استان در نقاط حادثه خیز بوده که باید برای رفع آن ها هر چه سریع تر چاره اندیشی کرد.
وی افزود: از سال 86 تاکنون بالغ بر 24 هزار نفر از هم استانی ها با اخذ گواهینامه رانندگی مجوز ورود به چرخه حمل و نقل را یافته اند و این در حالی است که فرهنگ ترافیک رشد چندانی نداشته است.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان نیز با ارائه گزارشی از آمار تصادفی ها گفت: آمار منجر به فوت در 4 ماهه 87 در مقایسه با مدت مشابه به 53 نفر تقلیل یافته است که 24 درصد کاهش نشان می دهد. وحدتی بیشترین میزان تصادفات جاده ای را در تقاطع شهید زارع در حوالی بشرویه عنوان کرد و از نصب اولین دوربین نظارت تصویری در جاده ها خبر داد.
مدیر مرکز مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، تجهیز یک سوم پایگاه های اورژانس به واحد مراقبت های ویژه سیار ICU یادآور شد و گفت: با توجه به مصوبات سفر طی 2 سال گذشته 5 برابر ماموریت های مرکز افزایش یافته است.
دکتر سید محمد حسینی فاصله زیاد بیمارستان های استان را از عوامل نبود موفقیت در اقدامات پیشرفته درمانی عنوان کرد و گفت: توزیع آمبولانس های ناوگان کفایت می کند اما فاصله زیاد بیمارستان های استان رسیدن به اقدامات پیشرفته درمانی حادثه دیدگان را با مشکل مواجه کرده است.
به گزارش خبرنگار ما در کمیته ایمنی حمل و نقل جاده ای استان به ریاست استاندار مقرر شد ضمن اصلاح شیب شیروانی جاده ها 15 نقطه حادثه خیز استان با همکاری دستگاه های مربوط در اسرع وقت سامان دهی شود.
همچنین قرار شد در خصوص تامین برق تقاطع شهید زارع بشرویه مبلغ 800 میلیون ریال اعتبار پیش بینی شود./خراسان