مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی از سخنان اخیر جوزف بایدن، معاون باراک اوباما، در مورد برنامه هسته ای ایران ابراز نگرانی کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری نووستی رادیوی ارتش اسرائیل مدعی شد که جوزف بایدن، معاون باراک اوباما، نامزد حزب دموکرات آمریکا در انتخابات آینده ریاست جمهوری در گفت و گویی که پیش از این پشت درهای بسته انجام شده، قاطعانه مخالفت خود را با حمله به ایران اعلام کرده است.
نووستی به نقل از «میگ نیوز» افزود: بایدن در آن زمان اعلام کرده بود که اسرائیل به هر حال مجبور خواهد شد که با ایران هسته ای کنار بیاید....
وی همچنین ضمن ابراز تردید در مورد اعمال تحریم های اقتصادی علیه ایران مخالفت خود را با گشودن جبهه های نظامی و دیپلماتیک دیگر اعلام کرد.
براساس این گزارش، بایدن به «طرفداری دو آتشه» از رژیم صهیونیستی شهرت دارد و در برخی از مصاحبه ها خود را به عنوان یک «صهیونیست» معرفی کرده است.
این درحالی است که ایهود باراک، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، روز دوشنبه هفته گذشته گفته بود که رژیم متبوعش هرگز نمی تواند ایران هسته ای را تحمل کند و آماده است از هر ابزاری برای جلوگیری از هسته ای شدن ایران استفاده کند.
وی در دیدار با کاندولیزارایس، وزیر خارجه آمریکا در بیت المقدس ضمن منتفی ندانستن گزینه نظامی در حل مسئله هسته ای ایران گفته بود که در مرحله کنونی ترجیح می دهد که از اهرم های فشار سیاسی و اقتصادی استفاده کند.براساس اطلاعیه وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، باراک گفته که آمریکا باید تحریم های اقتصادی موثری را علیه ایران اتخاذ کند.همچنین رایس در گفت و گویی تلفنی با شائول موفاز، وزیر حمل و نقل رژیم صهیونیستی توافق کرد که در ماه سپتامبر (شهریورماه) در آمریکا دور دیگری از گفت و گوی استراتژیک میان 2 طرف برگزار شود و در آن راه های مقابله با برنامه هسته ای ایران بررسی شود.
رایس و موفاز اذعان کردند که بعید است بتوان در شورای امنیت قطعنامه ای را برای تشدید تحریم علیه ایران تصویب کرد، زیرا این کار به اتفاق نظر تمامی اعضای دائم شورای امنیت نیاز دارد و پس از اوضاع در قفقاز، شانس تصویب چنین قطعنامه ای از بین رفته است.
در همین حال هفته نامه شهروند امروز در بررسی مواضع بایدن درباره ایران نوشت: جوزف بایدن در سال 1997 از ابتکار سیدمحمد خاتمی در مورد گفت و گوی تمدن ها استقبال و در سال 1998 با عملیات روانی آمریکا علیه ایران مخالفت صریح کرد. بایدن همچنین با انتقاد از محدودیت اعمال شده آمریکا علیه سپاه پاسداران، گنجاندن ایران را در محور شرارت عامل گسترش منطقه ای در خاورمیانه دانست. /روزنامه خراسان